Wie zijn we?

Wij zijn een jong software ontwikkelingsbedrijf met veel ambitie en goesting! Ons verhaal moet grotendeels nog geschreven worden maar we kunnen u wel al vertellen hoe het allemaal begonnen is:

In het annus horribilis 2020, het jaar van de corona uitbraak, ontstond het idee achter V&V IT Consulting.We merkten dat veel bedrijven om ons heen, die we zo vaak bezochten voor Covid, het moeilijk kregen. Ze waren niet klaar voor de zware impact van dit virus op de markt maar is dat echt hun schuld? We denken van niet omdat ze niet de tijd of het geld hadden om in IT-oplossingen te investeren. Dus de grotere bedrijven die het geld en de tijd hadden, hadden een jumpstart en namen de sector over.

Maar het zijn niet deze grote bedrijven die onze noden afdekken. Wij zijn, noem het old school, op zoek naar een persoonlijke aanpak en deze vind je daar niet. En hier ontstond V&V it Consulting! We geloven dat we deze KMO’s naar de digitale wereld kunnen brengen en kunnen concurreren met de grote bedrijven die de markt domineren. Omdat onze doelgroep niets zelf hoeft te ontwikkelen, zijn de kosten en de investeringstijd aan hun kant vrij beperkt. Door ons in te huren, kunt u weer een strijd waardige concurrent worden.

Thibaut Vereecke

Ik ben geboren in het jaar 1995. Eerst studeerde ik KMO-Management aan de Hogeschool Gent. Hier leerde ik alles over ondernemen en leerde dit om te zetten in de praktijk. Met deze bagage op zak behaalde ik mijn diploma Handelswetenschappen - Informatiemanagement. Ik werk momenteel als projectleider voor ANL Services bv. Ik sta in voor de coördinatie, opvolging, planning en financiën van een immoproject. Met V&V IT Consulting kan ik mijn opgedane expertise tijdens mijn studies gebruiken om uitdagingen van klanten aan te pakken. Als u als klant met een probleem op de proppen komt zal ik mij hierin vastbijten om de ideale oplossing te vinden die bij u past. Ik doorloop alle mogelijke stappen en toets deze regelmatig met uw visie.

Robin Verbeke

Zoals te lezen viel op de startpagina zijn er 3 termen die mijn werk samenvatten: jeugdigheid, professionalisme en een passie voor data. Jeugdigheid spreekt daarvan misschien het meest voor zich. Afkomstig uit het bouwjaar 1995, kom ik dus nog maar net van de schoolbanken. Dit heeft als grote voordeel voor u dat ik mee ben met de laatste trends en zo dus altijd gepast advies kan geven. De term professionalisme is iets moeilijk vatbaar maar het is wel een term die op mijn lijf geschreven is. In elk contactmoment streef ik naar duidelijke en begrijpbare communicatie met u. De derde term is een passie voor data en dat spreekt dan wel weer voor zich. Ik ben dagelijks bezig met data en het is dan ook een gewoonte geworden om hier rekening mee te houden.