Wat doen we?

Waarom een website?

Vroeger werd een bedrijf bekend door flyers, reclameborden en soms door een man in een gek pak. Nu wordt de grootste naamsbekendheid echter bereikt door een website. Een website vormt nu vaak de eerste indruk voor een (potentiële) klant en zoals iedereen wel weet is deze indruk heel belangrijk. Als deze niet goed zit, zal uw bedrijf dat snel merken.

Een website moet dus de waarden van uw bedrijf uitstralen. Daarom is het belangrijk dat er een goede communicatie is tussen u en ons zodat de juiste klanten u bereiken. Het is voor geen enkel bedrijf slim om u online anders voor te doen dan in het echt want dat zorgt alleen maar voor tijdverlies. We zullen u de nodige aanknopingspunten aanreiken om uw website ook zelf ‘body’ te geven maar u neemt uiteindelijk de beslissingen.

Daarnaast zorgen we ervoor dat uw website gemakkelijk online gevonden wordt door de doelgroep die je wil bereiken. We zullen uw website zo optimaliseren dat hij goed scoort in de google zoekmachine, men noemt dit SEO (search engine optimisation).

Waarom een applicatie?

Een website is heel belangrijk voor de bekendheid van uw bedrijf maar dat is pas een begin. U hebt als uniek bedrijf natuurlijk specifieke noden en dan is een applicatie vaak een zeer goede optie. Deze applicaties kunnen zeer eenvoudig of zeer complex zijn maar ze hebben één eigenschap gemeenschappelijk: ze zijn namelijk op uw maat gemaakt door ons.

Dus leg uw probleem of vraag voor aan ons team en samen gaan we op zoek naar de beste oplossing. Vaak voorkomende applicaties zijn webshops, reserveringsplatformen, interne platformen of platformen waarop u met uw klanten kan interageren. Kortom, een applicatie heeft als bedoeling om uw interne en externe werking efficiënter te maken en u dus tijd en geld te besparen ofwel geld te doen opleveren. Hier zullen wij samen met u naar streven.

Waarom business intelligence?

Misschien is de term business intelligence u niet bekend maar de betekenis ervan is dat zeker en vast wel. Het staat namelijk voor nieuwe inzichten in uw bedrijf en wie kan daar nu geen interesse in hebben? Volgens ons is dit zinvol voor elk bedrijf en kan dit voor velen een wereld van verschil maken!

Wij maken op basis van uw data een gepersonaliseerd dashboard waarmee u aan de slag kan. Dit dashboard bevat dan inzichten die voor u nuttig zijn. Alles begint natuurlijk met de beschikbare data. Hierbij gaan we u zeker helpen. Heeft u al een uitgebreide database? Des te beter maar vaak gaat er veel nuttige data verloren.

In de eerste fase gaan we dan samen met u op zoek naar manieren om deze data te verzamelen en op te slaan. Mogelijke databronnen zijn natuurlijk uw website en sociale media accounts maar ook uw aankoop en verkoop facturen, uw mailbox, uw agenda… In een volgende fase gaan we samen uitzoeken welke inzichten en cijfers u een toegevoegde waarde geven. Als laatste zetten we dit om in een interactief en duidelijk dashboard. 

 

Voor wie?

U kon al een paar keer lezen dat we bezig zijn over uw bedrijf, een KMO… Wel dit zijn bewust gekozen woorden want we zijn er van overtuigd dat we net voor deze groep het meeste kunnen betekenen. Deze groep heeft geen uitgebreide interne IT-dienst en heeft hier ook geen nood aan. Het is logischer om experten ter zake (zoals wij) aan boord te brengen wanneer nodig. Hieronder enkele klanten aan het woord:

"Ik ben zeer tevreden van hun professionele aanpak en duidelijke communicatie doorheen het proces. Het eindresultaat is precies ontworpen zoals ik het wou met enkele goede tips en tricks van dit jeugdige team. "

"Thibaut en Robin waren een ideale sparringpartner. Ze denken mee met uw bedrijf en komen zelf met creatieve voorstellen"